Rolul unui set de TV Plasma din lemn masiv in amenajarea sufrageriei

Designul pretios si calitatea superioara a materialelor reprezinta imperativele de stil ale seturilor de TV Plasma Mobila Simex.

Realizate din esente de lemn masiv atent lucrate, seturile de TV Plasma Mobila Simex vin in intampinarea celor mai ingenioase solutii de amenajare pentru sufrageria dumneavoastra, adaptand aspectul solid si impunator al lemnului natural tendintelor de functionalitate si confort din prezent.

Plasma Poesis

Spatiul alocat televizorului are o importanta deosebita in amenajarea sufrageriei noastre si, de cele mai multe ori, luam decizia cu privire la intreg design-ul sufrageriei in functie de amplasarea acestuia.

Setul de mobilier TV Plasma Poesis se impune, prin designul de inalta calitate, drept piesa centrala in compozitia estetica si echilibrul incaperii amenajate.

mobila Poesis
Plasma Poesis se va adapta perfect design-ului sufrageriei dumneavoastra, conturand o atmosfera eleganta, calda si placuta, potrivita oricarui stil de ambientare.

Plasma Firenze

Alaturand un set de TV Plasma celorlalte piese de mobilier din sufragerie (masa extensibila cu scaune, bufet cu oglinda, bufet-vitrina, cristalier, bufet cu vitrina colt, semineu etc.) veti realiza o amenajare deosebit de utila si functionala si care inspira mult rafinament.

Setul de Plasma TV Firenze reprezinta solutia optima pentru desavarsirea decorarii sufrageriei dumneavoastra atat din punct de vedere functional, cat si pentru crearea unui ambient care sa surprinda prin eleganta si confort.

mobila Firenze
Plasma Cristina

Setul de plasma Cristina pastreaza linia de design clasica, de inspiratie baroca, reprezentativa pentru colectia din care face parte – Colectia Cristina, care cuprinde o gama variata de garnituri: sufragerie, dormitor, hol, bar, cabinet de lucru, plasma.

Plasma Cristina aduce un plus de valoare in ambientul sufrageriei dumneavoastra prin aspectul impunator si solid si structura masiva din esente de lemn natural.

Cristina
Liniile si formele armonioase ale Colectiei Cristina sunt completate cu sculptura bogata, executata manual, care confera o nota de unicitate fiecarei piese de mobilier in parte.

Plasma Cleopatra

Setul de Plasma TV Cleopatra se remarca printr-o virtuozitate a detaliului desavarsita, ce trezeste admiratia prin intensitatea culorii de nuc, intarsia de exceptie, cu motive florale de inalta calitate si sculptura executata manual de mesterii din fabricile de mobila Simex din Ardeal.

Colectia Cleopatra este realizata din esente de lemn masiv si cuprinde urmatoarele garnituri: Sufragerie, Dormitor, Hol, Plasma TV, Bar si Cabinet.

mobila Cleopatra
De asemenea, va aducem la cunostinta ca transportul si montajul mobilei sunt incluse in pretul produsului.

Plasma Venetia Lux

Minutiozitatea detaliului sculpturii manuale cu care este realizata Plasma Venetia Lux s-a impus in randul iubitorilor mobilei de arta, Colectia Venetia Lux fiind recunoscuta pentru eleganta aparte si unicitatea estetica a fiecare piese de mobilier in parte.

Plasma Venetia Lux reproduce cu fidelitate linia de design clasic ce a consacrat brandul Simex la nivel international, conturand un spatiu de relaxare destinat celor mai inalte gusturi.

Plasma Venetia Lux poate fi achizitionata atat separat, cat si ca o completare la sufrageria omonima – Sufrageria Venetia Lux.

mobila Venetia Lux
Colectia Venetia Lux cuprinde un portofoliu extins de garnituri prin care se putem imbraca de la zero locuinta dumneavoastra: Sufragerie, Dormitor, Cabinet, Hol, Bar, Set TV Plasma, Bucatarie, Usi de Interior si Exterior.

Va invitam sa decoperiti setul de Plasma TV Venetia Lux, care pastreaza in detaliu rafinamentul si frumusetea desavarsita a stilului arhitectural Renascentist, aducand un aer nobiliar in locuinta dumneavoastra.

Plasma Cora

Prin imbinarea rafinata a esentelor de lemn masiv cu finisajul alb-auriu si sculptura executata manual, in basorelief, Plasma Cora creeaza o ambianta plina de eleganta si somptuozitate si se poate adapta estetic atat intr-un interior amenajat in deplin stil clasic, cat si intr-unul decorat conform tendintelor moderne de design interior.

mobila Cora
Plasma Contessa

Setul de Plasma TV Contessa este realizat din esente de lemn masiv si este incadrata ornamental cu sculptura executata manual si intarsii cu motive florale de inalta calitate, care confera un plus de excelenta locuintei dumneavoastra.

Puteti opta pentru Plasma Contessa atat pentru a o imbina estetic cu restul mobilierului din locuinta dumneavoastra, cat si ca o completare la sufrageria Contessa, cu care prezinta similaritati la nivel de design si finisaj. Va asiguram transportul si montajul gratuit al mobilei in toata tara.

mobila Contessa
Plasma Royal

Prin liniile si formele armonioase ale corpurilor de mobilier realizate din lemn masiv, setul de TV Plasma Royal personalizeaza sufrageria in care este amplasata adaptand conventiile estetice specifice stilului clasic tendintelor actuale de functionalitate, eleganta si confort, ceea ce aduce, astfel, un plus de eleganta si unicitate in casa dumneavoastra.

mobila Royal
Plasma Venetia

Plasma Venetia se distinge prin designul somptuos, realizat din esente de lemn masiv si sculptura executata manual, constituind o veritabila marturie a pasiunii si respectului nostru pentru mobila de arta.

Setul de Plasma TV Venetia face parte din colectia omonima – Colectia Venetia, care cuprinde dormitor, sufragerie si plasma tv.

mobila Venetia II
Plasma Flora

Mobila alba surprinde o ambianta plina de bun gust si rafinament si se preteaza atat pentru incaperile de mari dimensiuni, cat mai ales pentru cele de dimensiuni reduse, deoarece amplifica senzatia de spatiu si luminozitate.

Setul de Plasma TV Flora este atent pusa in valoare prin detaliile unicat, atent sculptate manual de mesterii din fabricile Simex din Ardeal, precum si prin finisajele inalt calitative, realizate din esente de lemn masiv. Asiguram transportul si montajul mobilei gratuit pe intreg teritoriul tarii.

mobila Flora
Plasma Rafael

Plasma Rafael constituie o alegere inspirata pentru sufrageria dumneavoastra, daca va doriti un mobilier cat mai simplu si acurat, armonios pus in valoare prin prelucrarea tehnica de prima clasa si designul in linii cat mai fine si naturale.

Setul de Plasma TV Rafael este realizat din esente de lemn masiv, iar transportul si montajul sunt incluse in pretul produsului.

plasma Rafael
Va invitam sa consultati site-ul: www.mobilasimex.ro pentru a descoperi toate colectiile si promotiile Mobila Simex!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *