Mobila la comanda: Solutia pentru nota de stil si personalitate

In amenajarea de interior, mobilierul este cel care imprima personalitate spatiului, dictand nota de stil si viziunea proprietarului.

Pentru cei care doresc sa confere un plus de originalitate propriei locuinte, alternativa la mobilierul in serie o reprezinta mobila executata la comanda.Proiectele personalizate implica realizarea mobilierului conform schitei si cerintelor dumneavoastra, ceea ce va lasa posibilitatea sa va puneti amprenta in totalitate asupra conceptului mobilierului ce va va insufleti locuinta.

Alegerea mobilierului la comanda este recomandata intrucat faciliteaza optimizarea tehnica si functionala a schitei dumneavoastra pentru ca mobilierul sa se poata incadra perfect ca stil si dimensiuni in spatiul destinat, astfel ca fiecare centimentru patrat sa fie utilizat si atent valorificat.

mobila comanda bucatarie
Atunci cand clientul isi formeaza o idee despre mobilierul dorit, insa aceasta nu este bine conturata si definitivata, sarcina specialistilor de la Mobila Simex este aceea de a stabili impreuna cu acesta conceptul de design, precum si imbinarea armonioasa a corpurilor de mobilier cu celelalte elemente decorative din interiorul amenajat.

Advertisement

mobila comanda sufragerie
Flexibilitatea si posibilitatea de ajustare a design-ului sunt foarte importante, iar Mobila Simex acorda atentie dezvoltarii proiectului, de la faza initiala, cand specialistii in proiectare si design se pot deplasa la domiciliu pentru schite si masuratori, pe toata perioada de executie efectiva a pieselor de mobilier si pana in faza de proiect realizat.

dormitor comanda Mobila Simex
Departamentul Casa Mobila Simex de Comenzi Speciale pune la dispozitie un portofoliu diversificat de colectii mobila ce pot fi executate la comanda, prin care isi asuma angajamentul de a desavarsi orice asteptare si exigenta din partea clientului in amenajarea unui spatiu deosebit de rafinat si dezvoltat la cele mai inalte standarde.

Va invitam sa accesati site-ul www.mobilasimex.ro, sectiuna Colectii Mobila, pentru a descoperi calitatea veritabila a mobilierului autentic, ce poarta semnatura Simex.

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *