Mobila de calitate din lemn masiv, produsa in Ardeal: Descopera noile colectii Simex!

Furnirul natural din radacini de nuc si intarsia decorativa cu motive florale desavarsesc estetic si calitativ corpurile de mobilier”, declara reprezentantii Mobila Simex.

Va invitam sa descoperiti, mai jos, noile colectii Simex:

PLASMA REGINA

Colectia Regina se afirma in randul colectiilor Mobila Simex printr-o identitate distincta si impozanta, ce lasa sa se intrevada nobletea finisajului executat magistral din esente pretioase de lemn masiv. Arta prinde contur cu fiecare detaliu al Plasmei Regina, sculptura executata manual, ornamentatia fina, impregnata cu foita de aur si pictura realizata manual pe corpurile de mobilier transformand aceasta colectie intr-un veritabil exercitiu al excelentei in prelucrarea si valorificarea lemnului.

Plasma Regina

HOLUL CEZAR

Destinat elegantei absolute, Holul Cezar antreneaza vizual frumusetea naturala a lemnului si pretiozitatea tapiteriei realizata din materiale valoroase (piele naturala, goblen, catifea sau tesatura), aducand, astfel, in locuinta dumneavoastra, o nota de reala somptuozitate.

Holul Cezar

PLASMA CLEOPATRA LUX

Virtuozitatea cu care este realizata Plasma Cleopatra Lux reflecta in detaliu consideratia producatorului fata de mobila de arta, gradul de acuratete superior al pieselor de mobilier si ornamentatia bogata, scuptata manual de mesterii Simex, impunandu-se in randul iubitorilor mobilei de foarte buna calitate.

Plasma Cleopatra Lux constitue o completare la colectia omonima – Colectia Cleopatra Lux, compusa din garniturile: sufragerie, dormitor, cabinet si, de acum, plasma.

 

Plasma Cleopatra Lux

SUFRAGERIA ALYONA

Desprinsa, parca, din decorurile maiestuoase de odinioara, Sufrageria Alyona are un profil unic si bine conturat, ce este atent pus in relief prin liniile drepte, solide si detaliile geometrice impunatoare.

Pregnanta puternica a lemnului masiv, in armonie cu furnirul natural din radacini de nuc, aplicat in tonuri rosiatice, precum si tapiteria in culori deschise, disponibila intr-o paleta larga de modele si materiale, contureaza o adevarata simbioza estetica prin care Colectia Alyona se poate integra cu usurinta in orice stil arhitectural.

Sufrageria Alyona

CAMERA TINERET FIRENZE

Camera de Tineret Firenze constituie o noutate prin care producatorul se adreseaza interioarelor de dimensiuni mai mici, care incorporeaza laolalta dormitorul si camera de zi, fiind destinate, de regula, copiilor. Camera de Tineret Firenze cuprinde atat elementele specifice unei garnituri de dormitor (pat, dulap, noptiere), cat si piese de mobilier ce se regasesc, de obicei, intr-o camera de zi sau intr-o camera de lucru (masa de birou, scaun, etajera).

Camera de Tineret Firenze este realizata, de asemenea, din lemn masiv si este furniruita cu furnir natural din radacini de nuc in combinatie cu furnir din nuc.

Odata ce v-ati hotarat sa cumparati Camera de Tineret Firenze, puteti continua mobilarea locuintei pastrand aceeasi linie de design, intrucat Colectia Firenze cuprinde o paleta larga de garnituri: dormitor, sufragerie, hol, plasma.

Tineret Firenze
 

Sa venim in intampinarea celor mai inalte asteptari si exigente ale clientilor reprezinta cheia de referinta pentru brandul nostru prin care ne diferentiem in piata si ne propunem, totodata, sa atingem, in fiecare an, noi standarde ale calitatii prin portofoliul complex si adaptabil de produse de mobilier, executate la cei mai inalti parametri, in fabricile Simex din Ardeal.
 

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *