Cum se creeaza – Design de ambalaj?

Ne place sa spunem ca la Horizon Design brandurile prind viata. Toate ca e mult spus pentru ca cel care da viata cu adevarat brandului este creatorului lui, adica tu, antreprenorul. Insa punem umarul alaturi de tine, prin conceptul de design de ambalaj pentru produse, astfel incat brandul sa aiba o imagine unitara si puternica in piata.

Care sunt pasii in realizarea unui design de ambalaj de produs?

Intai de toate, primim de la tine un brief. Poate fi o idee, un amalgam de variante sau doar destinatia finala, spre care trebuie sa tindem. Noi vom face un research amanuntit, vom analiza competitia, prin ce se diferentiaza si cum vom putea pune in valoare mai bine caracteristicile produsului prin eticheta acestuia.

Iti vom trimite variantele de lucru si vom agrea varianta finala, pe care o vom declina in formatele dorite. Dupa ce varianta finala a fost agreata si testata in piata, putem spune ca produsul nostru si-a dobandit straieiele dorite.

Cat costa – Design de ambalaj?

Design-ul de ambalaj nu costa o avere, dar el trebuie sa valoreze o avere pentru ca el reprezinta primul contact si, am putea spune, cartea de vizita a produsului in fata clientului.

Preturi design de ambalaj

Costul unui design ambalaj la agentia noastra porneste de la 50 euro + tva.

Ca si timp, intreg procesul poate dura de la de la 2-3 saptamani la cateva luni, in functie de solicitari, studiile de piata realizate, testarea noului ambalaj si executia finala in print.

Hai sa discutam mai multe despre produsele tale.

Credem cu tarie ca, in urma unei analize amanuntite, putem veni cu cele mai potrivite idei. Iar prima analiza este gratuita. Pentru ca vrem sa aflam o poveste romaneasca de succes si vrem sa contribuim la dezvoltarea ei. Scrie-ne cu incredere! Contacteaza-ne AICI pentru  analiza gratuita de concept!